1a edició dels SANTSFÒNIC
Publicat el 2016-11-20 18:43:38

Acabada la Festa Major de Sants del 2016, posem la mirada ja cap al 2017. Enguany ens fixem un nou repte que varem iniciar l'any passat amb els companys de "Ojo de Buen Cubero". Plantegem assegurar la presència del talent dels nostres barris als actes unitaris que organitzem amb el Districte de Sants-Montjuïc a l'Espanya Industrial.

A tal fi, neix el concurs Santsfònic amb la intenció de trobar el grup que obri dit concert a la futura edició de la Festa Major de Sants. Pretenem també reunir així més informació de l'oferta musical del districte i fer entre tots una Festa Major de proximitat i de qualitat.

El guanyador a més rebrà un premi econòmic de 500€. Tan el grup guanyador com el segon classificat també tindran l'oportunitat de gravar dos dels seus temes a l'estudi Soiart.

En aquesta primera edició s'obren 8 places per a participants. El termini per a presentar les sol·licituds acaba el proper 2 de desembre. A continuació hi podreu trobar les bases del concurs i el formulari d'inscripció:

 

Bases

Formulari d'inscripció